blogger chat

Create a Meebo Chat Room

Gadis, kekasih enak ‘layan kepala’ dicekup

SEREMBAN: Seorang gadis yang enak ‘melayan kepala’ bersama tiga lelaki di sebuah rumah di Taman Semarak, Nilai tersentak selepas dikunjungi ‘tetamu tidak diundang’, semalam.
Wanita berusia 27 tahun disyaki penagih dadah itu tergamam dan gagal melarikan diri selepas rumahnya diserbu polis.


Seorang daripada tiga lelaki ditahan bersama gadis itu, teman lelakinya dan suspek direman untuk siasatan lanjut.


Mereka antara 37 yang ditahan dalam Ops Tapis Khas polis Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) Negeri Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Negeri Sembilan yang diselaraskan Pegawai Turus Risikan/Operasi/Tahanan, JSJN IPK Negeri Sembilan, Asisten Superintendan Mohd Isa Bidin di kawasan Nilai, Mambau dan Rantau bermula jam 8 malam kelmarin hingga jam 6 pagi semalam.


Ketua JSJN Negeri Sembilan, Superintendan R Ravi Chandran, berkata dalam operasi berkenaan, seorang lelaki ditahan mengikut Seksyen 3 (1) Akta Dadah Berbahaya Langkah-Langkah Pencegahan Khas (LLPK) 1985.


“Tiga ditahan kerana memiliki sejumlah dadah, manakala sembilan lagi ditahan kerana memasukkan dadah ke dalam badan. Seramai 24 lagi ditahan kerana disyaki penagih,” katanya.


Beliau berkata, tiga daripada 37 yang ditahan itu wanita, seorang berusia 27 tahun manakala dua lagi masing-masing berusia 18 tahun.ish2..ape nk jadi ngan dunia nie??hurmmm...thinking2 kan...huhuhuh

sumber:harian metro

Comments :

0 comments to “Gadis, kekasih enak ‘layan kepala’ dicekup”

Post a Comment

There was an error in this gadget